Water Oasis - Unieke outdoor waterprikkeling

Speels ontdekken en luxueus genieten

Zin om water met al je zintuigen te (her)ontdekken? In een luxe privé-watertuin?
Benieuwd naar een exclusieve buitenervaring, die je zelfs bij regen of kou zal prikkelen?
Genieten van zalige warmtebronnen? Outdoor loungezetels rond een gezellig haardvuur?
100% privé met alleen je eigen gezelschap?
 
Wil je je zintuigen verwennen met een speelse mix van waterervaringen, een natuurdecor en oogstrelende architectuur? Laat je dan verrassen door onze Water Oasis.
 
Onze exclusieve privé-watertuin is meer dan 1500 m² groot. Hier leg je al je zintuigen in de watten met zalige waterervaringen, frisse buitenlucht, een puur natuurdecor, mooie architectuur en originele outdoorspellen. In alle privacy en bij elk weer.

In deze Water Oasis geniet je van zalige warmte in de jacuzzi. Je droomt zachtjes weg in heerlijke loungezetels en designmeubelen, met panoramisch zicht op je eigen vijver. Je luistert naar de waterfontein en hoort mysterieuze muziek. Bij een heerlijk drankje geniet je van de exclusieve tuinarchitectuur naar het ontwerp van Karlien Heremans. En alsof dat nog niet volstaat, ontdek je in dit natuurdecor een bijzonder sprookje met vissen en helder water. Verbaas je je over een mysterieus fontein- en kleurspektakel of speel vier-op-een-rij in levensgroot formaat. En zoals je van Nooz gewoon bent, voorzien we alles - ook voldoende tijd - om je zintuigen in alle rust en privacy te verwennen. Alleen met je partner, vriend(in), familie of collega's als gezelschap.
 
Extra: je kan je verwenpakket uitbreiden met de unieke Lounge Teppanyaki-ervaring, een ongekende privatedinner-ervaring in je eigen privé Water Oasis.

TIP: reserveer Water Oasis als uitbreiding van je verwenpakket. Dit is een enorme aanrader bij elk verwenpakket.

Tip

Nooz lente kriebels

Lees verder

Laatste nieuws

Een uniek geschenk?

Lees verder